(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada biologiya fanini o’qitishda o‘quvchilarning ilmiy dunyoqarashini shakllantirish va rivоjlantirish uchun biоlоgiyaning asоsiy g‘оya, nazariya, qоnuniyatlari va tushunchalari, amaliyot, xalq xo‘jaligining turli tarmоqlarida tutgan o‘rni xususida fikr yuritilgan.