(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda elektron tijoratni keng qollash, uning afzalliklari va kamchiliklari haqida, qolaversa elektron tijorat sohalarning rivojlanishi borasida uni rivojlantirishga katta e’tibor qaratilgan.