(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Badiiy talqin tasvir ruhiyatidan ifoda mustaqilligiga o‘tadigan zinapoya vazifasini bajaradi. Unda semantik maydon miqyosi sifat uzvi mushtarakligi vazifadoshlikka tayanadi. Aslida umumiy mohiyat mavhumlik daraja ko‘rsatkichini dalolatlaydi. Mifo-badiiy talqin taraqqiyoti insoniyat bilimlari va amaliy malaka tajribalariga tayanadi.