(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Asotiriy ifoda faoliyat maydonini aynan bevosita munosabatlar uyushmasi tayin etishini inobatga olsak, tasvir shakli va uslubi vazifadoshlikdan o‘sib chiqishi ayonlashadi.