(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Muhammad Yusuf she’riyatidagi oykonimlarning o‘rni haqida qisqacha to‘xtalib o‘tilgan. Muhammad Yusufning “Ota uy” she’ridagi joy nomlari etimologik jihatdan tahlil qilingan. She’rda qo‘llangan oykonimlar va joy ta’rifi, joy nomlarining etimologiyasi, oykonimlar shakllanishining tarixiy xususiyatlari yoritib berilgan.