(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada xalq o’g’zaki ijodi orqali boshlang’ich sinf o’quvchilarini tafakkurini o’stirish, muomala madaniyatini rivojlantirish va ma’naviy tarbiyaviy ahamiyati haqida so’z yuritilgan. Maktab darsligida, fan to’garaklarida tadbir va tanlovlarda xalq og’zaki ijodini kengroq olib kirishning yangicha usullari ko’rib chiqilgan.