(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Bu maqolаda uy sharoitida oson, tushunarli va qulay usullar orqali ingliz tilini yosh bolalarga o‘rgatish metodlari haqida so‘z yuritilgan.Nutqni rivojlantirish uchun grammatik qoidalarni yodlash emas, balki o‘rgangan, eshitgan, ko‘rgan narsalari ularda nutqni shakllanishiga, ya’ni o‘z-o‘zidan kelib chiqishiga sabab bo‘lishi mumkin.