(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada jadidlarning adabiy faoliyati, ularning adabiyotda xalq dardi, diniy va milliy muammolarning keng va batafsil yoritilishi haqida so‘z boradi. Shuningdek maqola davomida jadidlar adabiy faoliyatining bugungi kun uchun qay darajada foyda bergani to‘g‘risida ma’lumotlar beriladi.