(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Bolalar psixologiyasi psixologiyaning fanini maqsadi vazifasini talabalarga interfaol usullardan foydalangan xolda bolaning tug‘ilganidan to voyaga yetgunga qadar bo‘lgan psixik rivojlanishini, turli yoshdagi bolalar psixikasining rivojlanish qonuniyatlarini, rivojlanishning turli bosqichlari o‘rgatish.