(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyachisining innovatsion faoliyatini rivojlantirish, yangilik yaratishi, yangi bilimlarni o‘zlashtirishi va tarbiyachining innovatorligini rivojlantirish haqida so‘z boradi.