(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ушбу мақолада тўқимачилик оловбардош матога мўлжалланган ипларнинг оловбардошлик хусусиятини оширишда эмулсияланган ва эмулсияланмаган турли тола таркибли ипларнинг хоссалари кўрсаткичларининг таққосий натижалари келтирилган.