(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari o‘quv jarayoniga innovatsion ta’lim texnologiyalarini tatbiq etishning amaliy yo‘nalishlari tahlili o‘z ifodasini topgan.