(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu makolada ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishda o‘yinli texnologiyalardan foydalanishning bir qator jihatlari ko‘rib o‘tilgan va xususan amaliy va didaktik o‘yinli texnologiya turlari va ularning rivojlanish bosqichlari haqida fikr yuritish bilan birga ta’lim mazmunini rivojlantirish va takomillashtirishning eng ahamiyatli jihatlarni tahlil qilish va samarali yo`llarini amaliyotga joriy etish haqida so‘z boradi.