(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada “O‘qituvchi faoliyatida pedagogik mahorat” o‘quv mavzusini o‘zlashtirish jarayonininig amalga oshirish yo‘llaridan biri bo‘lgan “Modulli o‘qitish” haqida fikr boradi. Modul fanning bir yoki bir necha tushunchalarni o‘zlashtirishga yo‘naltirilgan, ishlab chiqilgan tamoyillar asosida shakllangan mantiqan tugallangan o‘quv materiallardan iborat bo‘lishi keng yoritilgan.