(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada Qo‘qon xonligidagi kutubxonalar va ularning Qo‘qon adabiy muhitiga ta’siri, kutubxonalardagi kitoblar va ularning, bibliografik taxlili qilingan. Shuningdek, maqolada kutubxonani rivojlantirishga xissa qo‘shgan Qo‘qon xonlari tog’risida hamda xonlik kutubxonasinig taqdiri tog’risidagi ma’lumotlar taxlil etilgan.