(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada, etimologiya sohasi, bugungi kunga qadar o‘zbek va qoraqalpoq tillarida olib borilgan etimologik tadqiqot ishlari, frazeologik birliklarning kelib chiqish va shakllanish tarixiga bag’ishlangan izlanishlar natijalari xususida so‘z boradi.