(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada umumiy о‘rta ta’lim maktablarida biologiya fanini о‘qitishda fanlararo bog‘lanishlarni amalga oshirish yо‘llari va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, о‘qitish jarayonida muayyan usullardan foydalanish bо‘yicha takliflar berilgan.