(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada tilshunoslikning asosiy belgilaridan shakl va ma’no tafsilotlari va shuningdek so‘zning ma’nosini ushbu so‘z qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan.