(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada mahalliy tadbirkorlik subyektlarida jahon standartlari, sifat nazorati tizimlarini joriy qilish orqali ularni eksportga yo‘naltirish, eksportyor korxonalarning eksport ko‘rsatkichlarini yanada oshirish yo‘nalish hamda uslubiyatlari tahliliga oid o‘rganishlar natijalari berilgan.