(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada diniy uslubning boshqa nutq uslublaridan farqi va uni yuzaga chiqaruvchi lingvistik omillar haqida so‘z yuritiladi va ular misollar orqali dalillanadi.