(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligida sug‘urta tizimi samaradorligini oshirish, bu sektor o‘ziga xos xavf-xatarlar bayon etilgan. Tabiiy ofatlar, iqlim o‘zgarishlari, kasalliklar va boshqa omillar qishloq xo‘jaligi faoliyatiga salbiy ta’sir ko‘rsatishi mumkin. Shu sababli, qishloq xo‘jaligida sug‘urta tizimining joriy etilishi fermerlar va qishloq xo‘jaligi ishlab chiqaruvchilarini moliyaviy himoya qilishda muhim rol o‘ynaydi.