(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy raqamli ta’lim tizimlarini tanqidiy tekshirishga qaratilgan muhim fikrlar joy olgan. Raqamli texnologiyalarni ta’lim tizimiga integratsiyalashuviga xos bo‘lgan turli kamchilik va muammolarni aniqlash va tahlil qilish, ularni tizimli ko‘rib chiqish yondashuvi orqali texnologik infratuzilmalarni, pedagogik metodologiyalarni, o‘quvchilarni jalb qilish, tenglik nuqtai nazarlari va institutsional asoslarni o‘z ichiga olgan raqamli ta’limning ko‘p qirrali o‘lchovlari haqida keng va muhim tushunchalarni berishga harakat qildik.