(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqalada Ózbekstanda PR iskerliginiń payda bolıwınıń tariyxıy basqıshları klassifikaciyalıq formada úyrenilgen. Sonday-aq, informaciyalıq siyasattı ámelge asırıwda jámiyetshilik penen baylanıslar hám baspasóz xızmetiniń rolı haqqında sóz baradı. PR iskerligin hám PR bazarın rawajlandırıw boyınsha usınıslar islep shıǵılǵan.