(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatidagi ijtimoiy hayotning asosiy bosqichlari, bu davrlarda qanday gullab-yashnaganligi ko‘rib chiqiladi. Har bir yilda amalga oshiriladigan asosiy vazifalar va xususiyatlar ham ko’rib chiqiladi. Ushbu maqolaning maqsadi - bu yillar davomida aholining qiyinchiliklari va rivojlanishini ko’rsatish.