(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqola sprint yuguruvchilarning yillik tayyorgarlik tsiklida texnik-taktik tayyorgarlikni takomillashtirish jarayonini ta’riflaydi. Maqolada sprint yuguruvchilarning tezlik va kuchlarini rivojlantirish, musobaqalarda boshqarish, strategiyalarni o’rganish va qo’llash, taktikalar va ish faoliyatini tashkil etish jarayonlari ko’rib chiqiladi.