(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
ushbu maqolada bozor iqtisodiyotining ijtimoiy yo’naltirilganligi va uning o’zbekistonga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.