(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan ta`limni boshqarish tushunchasi, uning xususiyatlari va ta’lim sifatini yaxshilashda boshqaruv tizimini rivojlantirish va uni yanada takomillashtirish omillari haqida gap boradi. Maqola mamlakatimizda ta’lim sohasidagi boshqaruv faoliyatining huquqiy asoslari va bu asoslarning ta’lim sohasidagi tashkilotlarni tartibga solish, ma’naviyat va madaniyatni saqlash, ta’limni sifatli ko’rsatish va ma’lumotlarni himoya qilishga qanday ta’sir qilishi haqida o’qituvchilarga va o’quvchilarga yordam beradi.