(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada buxgalteriya hisobi, uning paydo bo‘lish evolyutsiyasi va hozirgi holati haqida ma’lumotlar berilgan.