(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Barcha tashkiliy hujjatlar, tashkilot va jamoat tarkibidagi faoliyatni tartibga soluvchi, o’rganilayotgan va asoslanayotgan hujjatlardir. Bu hujjatlar tashkiliy tizimda noyob ahamiyatga ega bo’lib, ma’lumotlar, tartib va tadbirda yaratilganligi uchun shunchalik muhimdir.