(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada biz tilshunoslikni iqtisodiy siyosatda qanday qo’llash mumkinligini tekshirish uchun iqtisodiy matnlarni tahlil qildik. Tilshunoslik odamlarning iqtisodiy g’oyalarini ifodalash va iqtisodiy masalalardan xabardorligini oshirish uchun tildan qanday foydalanishini tushunishga qanday yordam beradi .