(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada biz biznes tahlilini tushunish va biznes razvedkasining har bir usulini ishlab chiqishni ko’rib chiqamiz. Biznes tahlilchisining asosiy maqsadlari va tushunchasi .