(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada restoran biznesini boshqarish tizimini takomillashtirish, shuningdek uning mamlakat iqtisodiyotiga ta’siri muhokama qilinadi. Boshqaruv strategiyasi aniqlandi va restoran biznesida xodimlarni boshqarishning zamonaviy usullari tahlil qilindi.