(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
O‘zbekiston jahon iqtisodiyotiga faol integratsiyalashib borayotgan zamonaviy dunyoda o‘zbek tilini yuqori saviyada o‘zlashtirish iqtisodchi mutaxassislarni kasbiy tayyorlashning ajralmas qismiga aylanib bormoqda. Iqtisodchi olimlar uchun o‘zbek tilida maxsus filologik dasturlar ishlab chiqilgani O‘zbekiston iqtisodiyotining jahon bozorida raqobatbardoshligini oshirishda muhim omil bo‘lmoqda.