(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Til shunchaki muloqot vositasi emas. Bu atrofimizdagi dunyoni, shu jumladan iqtisodiy hodisalarni qanday idrok etishimiz va tushunishimizda asosiy rol o’ynaydi.