(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada oliy o‘quv yurtlarining ilk kurslariga qabul qilingan talabalarning ruhiy holatiga biologik ritmning o‘zgarishi tufayli yuzaga keluvchi muammolar ko‘rib chiqilgan. Bunday talabalarga qanday ruhiy ko‘mak berish yechimlari, vazifalari tahliliy bayon etilgan.