(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Iqtisodiy jurnalistika jamoatchilikni, siyosatchilarni va biznesni iqtisodiyotning holati va uning kundalik hayotimizga ta’siri haqida xabardor qilishda hal qiluvchi rol o’ynaydi. Murakkab iqtisodiy tushunchalarni dekodlash va ularni keng omma uchun ochiq va qiziqarli tarzda taqdim etish iqtisodiy jurnalistlarning mas’uliyatidir. Samarali iqtisodiy jurnalistika nafaqat ta’lim beradi, balki jamoatchilik fikri va qarorlar qabul qilishga ta’sir qiladi. Ushbu maqolada biz samarali iqtisodiy jurnalistikaning asosiy elementlarini o’rganamiz va doimiy ta’sirga ega bo’lgan qiziqarli maqolalar yaratish bo’yicha maslahatlarni muhokama qilamiz.