(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada talabalarning mustaqil va ijodiy fikrlash qobiliyatini shakllantirish va rivojlantirish, ixtisoslik fanlaridan mustaqil va ijodiy ishlash faoliyatlarini rivojlantirishga yo‘naltirilgan mashg‘ulotlarni o‘tkazish jarayoni ketma-ketligi, talabalarning mustaqil va ijodiy ishlarini tashkil qilishning tarbiyaviy, ta’limiy ahamiyati haqida aytib o’tilgan.