(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida elektr xavfsizligi samaradorligini oshirishga qaratilgan tadbirlar haqida fikr yuritilgan