(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning mustaqil fikrlash faoliyatini aktiv jarayonga aylantirishning psixologik tomonlari yoritilgan. Shuningdek maqolada fikr o‘zi nima ekanligiga, talaba shaxsi hayotidagi fikriy rivojlanganlikning adaptatsion ko‘rinishi, bugungi kun qiyofasi bilan o‘zaro bo‘g‘liqlik asosida talabalar tafakkurida mustaqillik va kreativlik tushunchalarini ommalashtirish vositalari ko‘rsatilgan..