(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ogʻriq qoldiruvchi dorilar taxlili yalligʻlanish jarayoni va narkomaniyada qoʻllaniladigan dorilar taʼsiri, farmakologik xususiyatlari.