(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
mazkur maqolada o‘zbek va turkman tillaridagi olmosh so‘z turkumi qiyosiy o‘rganildi. Olmosh turkumining o‘ziga xos va farqli tomonlari tahlil qilindi.