(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Siz bu maqolani oʻqish davomida har bir fanning negizi boʻlgan tilshunoslik fanining tarixi, asosiy tarmoqlari, qanday ilmiy ishlar amalga oshirilgan ,boshqa fanlar bilan qanday bogʻliq tomonlari mavjudligini, ushbu sohadagi asosiy muammolar va ularga yechimlar haqida maʼlumotlarga ega boʻlasiz.