(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayev hayoti va ijodi,o’zbek adabiyotiga qo’shgan xissasi,asarlari va hikoyalaridagi qahramonlari, bugungi kunda tutgan o’rni haqida ma’lumotlar berilgan.