(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha talim tashkiloti tarbiyalanuvchilarining chet tilli so‘z boyligini oshirishga va qiziqishlarini o‘stirishga qaratilgan.Tarbiyalanuvchilarning nutqini boyitish,talaffuzini to‘g‘ri shaklantirish vazifalari yoritilgan.Chet tili mashg‘ulotlarida didaktik va interfaol o‘yinlarning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan