(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Berilgan maqolada umumta’lim maktablarida texnologiya fanini o‘qitish uslubi ko‘rib chiqilgan va darslarni innovatsion pedagogik texnologiyalar asosida o‘qitishning ahamiyati ko‘rsatilgan.