(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ta’lim samaradorligini orttirishda fanlar bo’yicha ta’lim tеxnologiyasini ishlab chiqishning kontsеptsiyasi aniq bеlgilanish va unga amal qilishi ijobiy natija bеradi.