(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Moliya, iqtisodiy munosabatlar tizimi sifatida, turli xil boshqaruv darajalarida takror ishlab chiqarishni ta’minlash uchun zarur bo‘lgan mablag‘lar harakati va mablag‘lar fondlarining shakllanishini aks ettiradi.