(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
O‘zbekiston moliya bozori keyingi yillarda sezilarli o‘zgarishlarni boshdan kechirdi va mamlakat iqtisodiyotining barqaror rivojlanishini ta’minlashda asosiy o‘rin tutadi. Ushbu maqolada moliya bozori va uning vositalari faoliyati tahlili taqdim etiladi, shuningdek, uning yutuqlari va muammolari baholanadi.