(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiy sharoitda elektron tijoratning rivojlanish istiqbollari haqida fikr yuritilgan. Elektron tijoratni rivojlantirish usullari va mamlakatlarning elektron tijoratdagi aloqalari va raqobatlari to‘g‘risida fikr-mulohazalar mavjud. Bundan tashqari elektron tijoratning mamlakatimizdagi o‘rni va ahamiyati, rivojlanish bosqichlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.