(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada pedagog kadrlar tayyorlash sifatini moliyalashtirish haqida turli mulohazalar yuritilgan. Shuningdek, pedagog kadrlarni tayyorlash, xalq ta’limi xodimlarini qayta tayyorlash va ularning malakasini oshirish tizimini yanada takomillashtirish chora-tadbirlari to‘g‘risida fikr yuritilgan va ta’lim tizimini moliyalash, xalq ta’limini boshqarish tizimini takomillashtirish, kadrlar tayyorlashdagi moddiy-texnik holatni yaxshilash bo‘yicha, xodimlarni boshqarish tizimi haqida ochib berilgan.